Најнови вести

Соопштение за границата со Грција

14 мај 2021

Османи се сретна со Зеф Мази, главниот преговарач за пристапување на Република Албанија во ЕУ

14 мај 2021

Османи и Џачка реферираа пред министрите за надворешни работи на земјите-членки на ЕУ

14 мај 2021

Османи-Сијарто: Солидарност и силна поддршка на Унагрија за Северна Македонија

12 мај 2021

Состанок на Мешовитата комисија за демаркација и обележување на државнатa граница меѓу Република Северна Македонија и Република Србија

12 мај 2021

Средба Османи –Линде во Брисел

10 мај 2021

Во пресрет на Денот на Европа, младите со порака до ЕУ: Вам ви е редот!

08 мај 2021

Османи се обрати на настан со „тинк-тенк“ организациите од Западен Балкан и Вишеградската група

08 мај 2021

Османи се сретна со Амбасадорите на земјите членки на ЕУ од форматот Ц5 – Австрија, Словенија, Чешка, Словачка и Унгарија

08 мај 2021

Средба на ЗМНР Исаки со амбасадорот на Јапонија

05 мај 2021
Страница 1 од 31