MPJ-ja ka formuar një trup bashkërendues për ndihmë dhe përkrahje të shtetasv të cilët ndodhen në pikëkalimet kufitare në shteteve të tjera dhe në aeroporte, për shkak të situatës së krijuar lidhur me virusin korona (COVID-19)

14 March 2020

Në suaza të Ministrisë së Punëve të Jashtme të Republikës së Maqedonisë së Veriut është formuar një trup bashkërendues për ndihmë dhe përkrahje të shtetasve të saj të cilët ndodhen në pikëkalimet kufitare të shteteve të tjera dhe në aeroporte, për shkak të situatës së krijuar lidhur me virusin korona (COVID-19).

I lusim të gjithë qytetarët e Maqedonisë së Veriut që në situata të këtilla informacionet t’i dërgojnë nëpërmjet kanaleve të komunikimit siç vijojnë;

075 27 37 32  (linjë e rregullt, Viber dhe WhatsApp)

071 25 34 30  (linjë e rregullt, Viber dhe WhatsApp)

072 30 68 45 (linjë e rregullt, Viber dhe WhatsApp)

075 44 66 47 (linjë e rregullt)

Posta elektronike: [email protected]

Edhe një here: apelojmë që, në përputhje me masat dhe rekomandimet zyrtare, të gjithë shtetasit të cilët jetojnë në vendet me rrezik të lartë, ta anulojnë ardhjen e tyre në Republikën e Maqedonisë së Veriut në këtë periudhë.