Latest news

Средба на ЗМНР Исаки со амбасадорот Карлос Исауро Феликс Корона

30 November 2021

Средба на ЗМНР со новоименуваниот вонреден и ополномоштен амбасадор на Малезија за Република Северна Македонија, со седиште во Будимпешта, Н.Е. Франциско Мунис

30 November 2021

Инфо сесија на Фондот за Западен Балкан

26 November 2021

Османи – Линхарт: Реафирмирана силната и конзистентна австриска поддршка на европските интеграции на Северна Македонија

18 November 2021

Заокружување на работната посета на Османи на Брисел

17 November 2021

Средба Османи-Вархеји во Брисел

17 November 2021

Во Бриж состанок на Б6 форматот и ко-претседателите на КоФоЕ во организација на МНР на Северна Македонија и Колеџот на Европа

17 November 2021

Османи: Ја реафирмиравме потребата за силна европска и регионална соработка меѓу сите земји од ЈИЕ

17 November 2021

Состанок на ЗМНР Фатмире Исаки со Заменик шеф на ЕУ Јулиан Васало

15 November 2021

Република Северна Македонија примена во полноправно членство на Меѓународната алијанса за сеќавање на холокаусто

10 November 2021